Ingredientes:
130 g de azucre glas, 150 g de manteiga a temperatura ambiente, 110 g de tahina, 25 ml de nata (35%), 200 g de fariña de arroz glutinoso, 70 g de amidón de millo, canela moída.Elaboración:
- Acender o forno a 200ºC.
- Bater a manteiga co azucre ata que estean ben mesturados.
- Engadir a tahina e a nata e seguir mesturando.
- Engadir a fariña de arroz e o amidón de millo e bater ata que estean ben incorporadas.
- Facer boliñas duns 20 g e dispoñelas sobre unha bandexa de forno cuberta con papel.
- Aplastar, un pouco, as boliñas coa parte traseira dun garfo para que queden os dentes marcados.
- Botar un pouco de canela por enriba e meter no forno durante uns 15 minutos ata que estean douradas.
- Repetir co resto da masa.
- Deixar arrefriar as galletas e gardalas nun bote.
Receita adaptada sen glute do libro "Jerusalén crisol de las cocinas del mundo"
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora.
Me ha encantado.Muy ricas.Besitos
ResponderEliminarMuchas gracias por tu comentario, genial que te hayan gustado¡¡¡
Eliminar