Ingredientes:
200 g de fariña de améndoa, 50 g de améndoa en cubiños, 250 g de azucre, 5 ovos, media culleriña de canela en po, medio chupito de augardente tostada (ou outro licor), a pel relada de medio limón.Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC.
- Bater os ovos co azucre ata que branqueen.
- Engadir a pel relada de limón, a canela e o chupito, remexer.
- Engadir os dous tipos de améndoas e remexer.
- Pasar a mestura ao un molde desmontable, mellor de silicona, e meter no forno.
- Deixar no forno 25 minutos, abrir e se xa está moi torrada por enriba, tapala con papel de aluminio. Deixala no forno outros 10 minutos.
- Sacar do forno e deixar arrefriar.
- Opcional: Botar azucre glas por enriba.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 10 minutos de elaboración, 35 minutos no forno.
Pa morir!!!
ResponderEliminarMuchas gracias¡
EliminarQue rápido se prepara y sin ninguna complicación. me encanta super apetecible!!
ResponderEliminarbesos
Si, es muy, muy fácil de preparar y queda riquiiisima. Si puedes pruébala. Muchas gracias por tú visita.
Eliminar