Ingredientes
Pasteliños: 200 g de cabaza cocida, 125 g de iogur natural, 100 g de nata semimontada, 6 g de xelatina.Marmelada: 250 g de cogomelos variados (vale calquera tipo), 180 g de azucre moreno, o zume dun limón, a pel dun limón relada, 40 g de mazá con pel cortada en tiras finas.
Elaboración:
Pasteliños- Poñer a xelatina a remollo en auga.
- Mesturar a cabaza cocida e o iogur coa batedora de man.
- Semimontar a nata.
- Poñer a xelatina escorregada nun cazo a lume suave ata que funda.
- Mesturar a xelatina co puré de cabaza e iogur.
- Engadir a nata á mestura anterior.
- Pasar a mestura a moldes pequenos e gardar na neveira ata que calle.
Marmelada:
- Cortar as setas e poñelas nun cazo co resto dos ingredientes. Deixar ao lume suave ata que ferva.
- Retirar do lume e reservar ata que estea ben fría.
- Pasar pola batedora sen chegar a facer un puré homoxéneo.
Montaxe:
- Tostar os piñóns.
- Sacar os pasteliños dos moldes. Botarlles por enriba a marmelada ao gusto.
- Poñer dous ou tres piñóns enriba de cada pasteliño.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 40 minutos de preparación máis o tempo necesario para que callen os pasteliños
Receta adaptada de "Recetas antiaging" Carme Ruscalleda.
Con esta receta participo en el Reto de Otoño 2014 de Cocineros de Mundo en Google+ en el apartado de Dulce
Deliciosa combinación!!!
ResponderEliminarMuchas gracias¡¡¡
EliminarMuchas felicidades por haber ganado el reto de este mes !! Realmente una deliciosa receta !! Me quede por aquí para ver tus recetas ! Un besazo
ResponderEliminarHe ganado el reto??? No lo sabía, muchísimas gracias por tú comentario, vuelve cuando quieras. Un beso.
EliminarEste comentario foi eliminado polo autor.
ResponderEliminarEnhorabuena por tu premio, la verdad es que es una receta deliciosa y original. No conocía tu blog pero me quedo contigo.
ResponderEliminarUn bst.
Muchíiisimas gracias Mavi, vuelve pronto. Un beso
EliminarUna receta espectacular, te felicito. Un abrazo, Clara.
ResponderEliminarMuchísimas gracias, Clara¡¡ Un abrazo para tí.
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