Estes biscoito son moi lixeiros e esponxosos. Só levan tres ingredientes e son moi fáciles de elaborar. Nesta receita é imprescindible peneirar o amidón se non formaranse grumos na masa. Son os biscoitos que se utilizan para o tiramisú pero con esta mesma receita pódense elaborar biscoitos para outras tortas.
Ingredientes:
- 2 ovos
- 50 g de amidón de millo
- 50 g de azucre
- Azucre glas
Elaboración:
- Quentar o forno a 190ºC
- Separar as claras das xemas.
- Bater as claras ao punto de neve engadindo o azucre aos poucos. Bater ata que as claras estean ben montadas.
- Engadir as xemas e bater rápido non moito tempo.
- Engadir o amidón de millo despois de peneiralo, mesturalo suavemente para que as claras non baixen.
- Poñer a mestura nunha manga pasteleira.
- Facer as formas dos biscoitos sobre a bandexa do forno cuberta con papel sulfurizado.
- Botar azucre glas por enriba dos biscoitos e deixalos repousar 2 ou 3 minutos.
- Volver a botar azucre glas.
- Metelos no forno uns 10 minutos.
Dificultade: Fácil
Tempo aproximado: 30 minutos.
Alérxenos:
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión