Estes polos son moi fáciles de facer e o resultado é moi bo, quedan moi cremosos e cun intenso sabor dos froitos. Penso que quedarán ben con calquera combinación de froitos vermellos ou incluso cun só tipo deles.
Ingredientes:
125 g de arandos, 125 g de framboesas, 125 g de amoras, 200 g de leite condensado, 100 g de iogur grego, o zume de media lima.Elaboración:
- Reservar unha ducia de cada un dos froitos vermellos.
- Poñer o resto nun cazo xunto co zume de media lima. Facelos a lume lento ata que estean desfeitos.
- Triturar coa batedora de man.
- Pasar o puré de froitos vermellos polo coador para separar as sementes.
- Mesturar 150 g do puré co leite condensado e o iogur.
- Engadir froitos enteiros ou reservalos para adornar os polos.
- Arrefriar a mestura.
- Botar a mestura en moldes para polos*.
- Insertar o pauciño e metelos ao conxelador.
- Se se queren adornar, despois dunha hora sacar do conxelador e botarlles por enriba algúns froitos.
- Deixalos no conxelador polo menos 8 horas.
*Pódese utilizar como molde calquera recipiente que poda meterse no conxelador: vasiños de plástico, moldes de silicona, etc...
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 40 minutos máis o tempo de arrefriado e de repuso no conxelador.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión