Esta pastel é de orixe grega, na receita orixinal utilízase o queixo myzithra, eu fíxena con requeixo. Queda un pastel de sabor moi suave. Non me gusta o mel pero neste pastel o sabor é moi sutil, logo cada un pode boterlle mel por enriba segundo os gustos.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 50 minutos.
Ingredientes:
500 g de requeixo, 3 ovos, 150 g de mel, 20 g de amidón de millo, a pel relada dun limón.Elaboración:
- Mesturar todos os ingredientes na batedora.
- Untar de manteiga un molde duns 17 cm.
- Botar a mestura no molde.
- Acender o forno a 180ºC.
- Meter o molde no forno durante uns 40 minutos.
- Servir a tarta a temperatura ambiente engadindo por enriba canela en po e mel.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 50 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión