Para min o melón é unha das froitas máis ricas do verán, cando está no seu punto o seu sabor doce e a cantidade de auga que ten encántame. Neste caso apetecíame combinar o melón e o cecimbre e ao engadir iougur resultou unha sobremesa refescante, doce e moi sabrosa. É outra maneira de comer melón e pode ser perfecta para unha comida improvisada, xa que a receita non pode ser máis sinxela.
Ingredientes:
1 kg de melón, aproximadamente, 2 iogures tipo grego, unhas 8 follas de cecimbre fresco, azucre ao gusto, un chisco de canela en po.Elaboración:
- Poñer os iogures, azucre, canela e cecimbre nun procesador de alimentos e bater ata que o cecimbre estea ben picado.
- Facer boliñas de melón, ou cortalo en tacos.
- Poñer o melón nunha fonte e botar por enriba o iogur batido.
- Gardar na neveira ata o momento de servir.
Dificultade: Facilísima
Tempo aproximado: 20 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión