Esta receita é unha desas que, aínda que o resultado non é o esperado, está boísima. O que tiña que ser un pastel acabou sendo un flan e seguro que volverei a repetilo porque creo que é orixinal e moi rico.
Dificultade: Facilísima
Tempo aproximado: 45 minutos.
Ingredientes:
4 ovos, 400 g de millo en lata, 40 g de amidón de millo, 1 lata de leite condensado de 370 g, 1 litro de leite, 90 g de manteiga.Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC
- Escorregar moi ben a millo para que teña a menor cantidade posible de auga.
- Mesturar todos os ingredientes na batedora de vaso.
- Deixar que parte do millo quede sen triturar.
- Botar a mestura nun molde de silicona duns 24 cm de diámetro.
- Meter no forno uns 40 minutos.
- Sacar do forno, deixar arrefriar completamente antes de servir.
Dificultade: Facilísima
Tempo aproximado: 45 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión