Ingredientes:
330 g de fariña sen glute (Adpan), 200 g de manteiga a temperatura ambiente, 2 xemas de ovo, 120 g de azucre glasé, 1 limón, media culleriña de sal.
- Relar a pel do limón e espremer o zume. Reservar.
- Mesturar a manteiga e a fariña.
- Engadir o azucre e o sal, remexer ben.
- Engadir o zume de limón e a pel relada. Remexer ata que a masa estea lisa.
- Queda unha masa moi branda, o mellor é metela na neveira e cando estea un pouco dura sacala e darlle forma de rulo (ou de prisma), e metela no conxelador e deixala ata o día seguinte.
- Sacar a masa do conxelador, cortar en anacos duns 5 ou 6 mm de grosor.
- Poñer os anacos na bandexa do forno, sobre papel.
- Meter no forno a 180ºC durante 10 minutos aproximadamente.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: de elaboración uns 30 minutos, máis o tempo de conxelación.
Que chulas!!! y que fotos tan bonitas!!
ResponderEliminarMuchas gracias Rosario, siempre tan amable¡
EliminarDeli iosa en casa cuando hago son una pasada es un vicio. Besos!!
ResponderEliminarSi que están muy ricas¡ Gracias por tú comentario y besos
EliminarPero q buena pinta!! y yo sin conocer tu página!! por aquí me quedo. Si te apetece, puedes pasarte por mi página. muaaks
ResponderEliminarMuchas gracias, que bonito tu blog, volveré a visitarte. Besos.
Eliminar