Ingredientes:
50 g de zume de cenoria, 125 g de améndoa moída, 85 g de azucre, 1 culler de viño do Porto, coco relado para rebozar.Elaboración:
- Poñer o zume de cenoria e o azucre a quentar a lume suave.
- Cando empece a ferver engadir a améndoa moída e remexer continuamente uns 4 minutos, ata que a masa empece a despegarse das paredes do cazo.
- Sacar do lume e engadir a culler de Porto e remexer ata que quede ben mesturado.
- Deixar arrefriar.
- Facer, coa mans unhas boliñas de uns 2 cm de diámetro.
- Poñer o coco relado nunha tixola e remexer continuamente ata que empece a torrarse.
- Cando o coco estea frío rebozar as boliñas nel.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 45 minutos.
Estou abraiada!! Que marabilla de receitas!! Estou a piques de me fustigar por non ter coñecido este blogue até agora. Unha verdadeira sorte podermos ter páxinas como a túa na nosa lingua. Grazas. Unha aperta. Diana.
ResponderEliminarbolboretasnobandullo.blogspot.com
Abraiada quedo eu co teu comentario, é estupendo saber que á xente lle gusta o que fas. Moitísimas grazas. Eu tamén acabo de coñecer o teu blogue e volverei a visitalo que vin ideas moi interesantes. Un bico e ata pronto.
ResponderEliminar