Ingredientes:
1 ventrecha de bonito, maionesa, 8 pimientos do "piquillo", 2 dentes de allo, unhas follas de loureiro aceite de oliva, pan sen glute.Elaboración:
- Acender o forno a 150ºC.
- Botarlle sal á ventrecha e metela no forno cunhas follas de loureiro e dous dentes de allo.
- Sacar do forno aos 20 minutos.
- Deixar que arrefríe e separar as láminas de ventrecha, poñelas en aceite e reservar.
- Poñer nun cazo ao lume, un pouco de aceite e o dente de allo en láminas, cando o allo empece a saltar engadir os pementos cortados en tiras, botarlles un pouco de sal, remexer e deixar que se fagan a lume suave.
- Cando os pementos estean feitos deixar que arrefríen.
- Facer un puré de pemento e mesturalo coa maionesa.
- Facer unhas torradas de pan, poñer enriba unhas láminas de ventrecha e botar por enriba a maionesa de "piquillos".
Suxestións: As torradas quedan moi ben con pan sen glute "Pane Casereccio" de Schär.
Podes facelas cunha ventresca en conserva.
Podes facelas cunha ventresca en conserva.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión