Ingredientes:
1 cabaciña pequena, 50 g de piñóns, 150 g de mascarpone, pesto.Elaboración:
- Torrar un pouco os piñóns e mesturalos co mascarpone Reservar
- Cortar a cabaciña en talladas ao longo, desbotar as primeiras e usar as que saen máis anchas e iguais.
- Poñer auga con sal a ferver e botar nela as talladas de cabaciña durante 30 segundos.
- Pasar as talladas de cabaciña á auga con xeo para parar a coción.
- Secar os anacos de cabaciña e poñer dous facendo unha cruz, poñer no medio unha culleriña de mascarpone e piñóns e dobrar a cabaciña facendo un paquete. Repetir co resto de cabaciñas.
- Poñer os raviolis nunha fonte e botarlles por enriba pesto.
Dificultade: facilísima
Tempo aproximado: 30 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión