Ingredientes:
215 g de améndoa moída, 1 ovo, 1 culleriña de pementa, 1 culleriña de sal.
Elaboración:
Dificultade: Facilisima
Tempo aproximado: 30 minutos.
215 g de améndoa moída, 1 ovo, 1 culleriña de pementa, 1 culleriña de sal.
Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC.
- Poñer na batedora todos os ingredientes.
- Bater ata que se forme unha masa.
- Estirar a masa entre dous papeis de forno.
- Cortar as galletas cun cortador de pastas ou un coitelo.
- Facer unha bóla cos recortes e repetir os puntos 4 e 5 ata esgotar a masa.
- Botar por enriba das galletas un pouco de sal en escamas e mais pementa.
- Meter no forno uns 14 minutos.
- Sacar do forno e deixar arrefriar.
Dificultade: Facilisima
Tempo aproximado: 30 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión