Ingredientes:
1 xema de ovo, 125 g de manteiga a temperatura ambiente, 200 g de leite condensando, 175 g de maizena, 175 g de améndoa moida, 2 culleres de azucre, a pel relada dun limón.Elaboración:
- Acender o forno a 160ºC.
- Mesturar ben a xema de ovo, o leite condensado e a manteiga.
- Engadir o azucre e a pel relada do limón, mesturar ben.
- Engadir pouco a pouco a maizena, mesturar ben.
- Engadir pouco a pouco a améndoa, mesturar ben.
- Formar boliñas coa masa, poñelas nunha bandexa de forno forrada con papel, esmagalas un pouco.
- Introducir no forno 15 ou 20 minutos.
- Sacalas do forno e deixalas arrefriar.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 45 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión