Ingredientes:
500 g de mango pelado e cortado (dúas pezas grandes), 150 ml de vinagre de viño branco, 200 g de azucre branco, 100 g de azucre moreno, 1 cebola mediana, 35 g de uvas pasas, 10 g de améndoas en láminas, 1 dente de allo, 9 g de xenxibre fresco, 8 cravos de olor, unha culleriña de pementa de Xamaica, 1 chile pequeno sen pebidas, media culleriña de canela en po, media culleriña de xenxibre en po, media culleriña de noz moscada en po, media culleriña de sal.Elaboración:
- Cortar a cebola en xuliana. Picar o allo.
- Poñer nunha tarteira todos os ingredientes agás o mango.
- Cocer a lume lento e remexendo de vez en cando.
- Cando a cebola estea case feita engadir o mango e seguir cocendo a lume lento e remexendo durante, aproximadamente, media hora.
- O chutney ten que ter consistencia de marmelada cos anacos de mango bastante enteiros.
Suxestións: Serve de acompañamento para queixos e carnes como o polo.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora e media
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión