Ingredientes:
10 obleas pequenas de arroz, 1 lata de ventresca de bonito en aceite, 4 pementos do "piquillo", 1 presa de algas wakame secas, 1 cebola mediana, 2 culleres de salsa de soia, aceite de oliva virxe extra.Elaboración:
- Poñer as algas a remollo seguindo as instrucións do envase.
- Cortar a cebola en xuliana e pochala nunha tixola cun pouco de aceite.
- Cando a cebola estea case feita engadir os pementos cortados en tiras.
- Engadir as algas cando estean ben hidratadas.
- Deixar facer ao lume lento.
- Engadir a salsa de soia e subir o lume, remexer e retirar do lume.
- Poñer unha oblea de arroz a remollo, cando estea ben hidratada estendela sobre un pano húmido.
- Poñer enriba da oblea unha culler de cebola pemento e algas e un anaco de ventresca.
- Envolver o rolo.
- Repetir o paso anterior co resto de obleas. Mentres se fai un rolo poñer outra oblea a hidratar.
Suxestión: servir son salsa agredoce
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 45 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión