Ingredientes:
2 patacas medianas, 2 cenorias, 2 allos porros medianos, media cabaza pequena, 1 presa de xudías, 4 ou 5 flores de brócoli, 1 presa de quinoa, 1 litro de caldo de verduras, sal, pementa negra moída, aceite de oliva virxe.Elaboración:
- Pelar e cortar en dados as patacas, as cenorias e a cabaza.
- Pelar e cortar en aros os allos porros.
- Cortar as flores pequenas de brócoli.
- Poñer nunha tarteira un pouco de aceite e engadir o allo porro, cando comece a estar transparente engadir o resto das verduras excepto o brócoli e a quinoa. Remexer.
- Engadir o caldo e se é necesario un pouco de auga, deixar cocer as verduras ao lume lento.
- Cando as verduras estean case cocidas engadir as flores de brocoli.
- Engadir a pementa ao gusto e rectificar de sal.
Dificultade: Facilísima
Tempo aproximado: 45 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión