Ingredientes:
Arroz (100 g por persoa),200 g de cabaciña por persoa,allo, queixo emmental relado, pementa negra moída, sal, aceite de oliva virxe extra, caldo de verduras ou auga.Elaboración:
- Relar a cabaciña sen pelar, reservar.
- Picar os dentes de allo e poñelos, a quentar, nunha tarteira cun pouco de aceite. Cando os allos empecen a saltar engadir a cabaciña relada e remexer, deixar facer un par de minutos.
- Engadir o arroz, remexer.
- Engadir o caldo de verduras quente e remexer.
- Ir engadindo caldo de verduras ou auga quente ata que o arroz estea feito, remexer con frecuencia.
- Cando o arroz estea feito engadir o sal, a pementa e o queixo, remexer e servir.
Dificultade: facilísima.
Tempo aproximado: 30 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión