Ingredientes:
4 ovos, 500 g de millo doce (en conserva ou conxelado), 100 g de preparado sen glute de repostaría (Adpan), 8 g de lévedo químico sen glute, 125 g de manteiga, 400 g de leite condensado.Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC.
- Poñer no vaso da batedora os ovos e o leite, mesturar.
- Fundir a manteiga no microondas e engadir a mestura anterior, bater.
- Engadir 3/4 partes do millo á batedora e bater ata que o millo se desfaga.
- Engadir o preparado de repostaría e o lévedo, bater ata que estean ben incorporados.
- Engadir o resto do millo para que quede enteiro.
- Pasar a masa a un molde desmontable, mellor de silicona.
- Meter no forno durante 40-45 minutos.
- Sacar do forno e deixar arrefriar completamente antes de sacar do molde.
Suxestión: pode servirse cunha crema feita mesturando leite condensado con augardente tostada ao gusto.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora.
Tiene una pinta estupenda!! Nos lo comíamos ya!
ResponderEliminarSaludos 'especiados'
Pues probarlo que es super fácil de hacer.
Eliminar