Ingredientes
2 tentáculos de polbo cocidos, 1 cebola pequena, catro fresas, medio pemento italiano, medio pemento morrón asado, 1 ovo, medio mango, dúas culleres de vinagre de Xerez, 8 culleres de aceite de oliva virxe extra variedade arbequina, sal Maldon.Elaboración:
- Cocer o ovo.
- Cortar os tentáculos de polbo en anacos máis ben finos.
- Cortar as fresas, o mango e o pemento morrón en anacos pequenos.
- Picar a cebola e o pemento italiano moi fino.
- Picar o ovo cocido moi fino.
- Mesturar a cebola, o pemento italiano, o ovo cocido, o vinagre e o aceite. Remexer.
- Poñer nunha fonte os anacos de polbo botarlle sal maldon ao gusto. Repartir por enriba as fresas, o mango e o pemento morrón.
- Regar o prato coa vinagreta de cebola, pemento e ovo.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 20 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión