Ingredientes:
250 g de amorodos, 200 g de nata para montar (35% de materia graxa), 60 g de azucre, 1,2 g de láminas de xelatina, 4 follas de menta fresca.Elaboración:
- Lavar os amorodos e cortalos en anacos pequenos.
- Poñer a xelatina a remollo en auga.
- Poñer os amorodos e o azucre ao lume e cocer durante 10 minutos, aplastalos cun garfo, quedarán como un puré.
- Montar a nata.
- Cando os amorodos estean feitos, escorregar a xelatina e poñela no microondas uns 20 s ata que estea líquida.
- Mesturar a xelatina e o puré de amorodos.
- Picar a menta e engadila ao puré de amorodos.
- Mesturar a nata e o puré.
- Repartir en vasiños e meter á neveira polo menos tres horas.
Recollida en Directo al paladar Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 30 minutos+3 horas de repouso na neveira.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión