Ingredientes
4 ovos, 130 g de manteiga a temperatura ambiente, 265 g de azucre, 135 g de nata, 215 g de fariña Adpan sen glute, media culleriña de sal, 2 culleriñas de lévedo de repostaría.Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC.
- Mesturar a manteiga e o azucre ata obter unha crema.
- Engadir os ovos un a un , sen engadir o seguinte ata que o anterior non estea incorporado.
- Bater forte a mestura coa batedora.
- Engadir a metade da fariña e o lévedo.
- Engadir a nata e o resto da fariña.
- Pasar a masa a un molde. e meter no forno durante 40 minutos aproximadamente. Antes de sacalo pínchao para comprobar que está feito.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora
con un chocolatiño quente un almorzo pra empezar o dia bem espabilado (0 galago academico non e o meo forte jeje)
ResponderEliminarun saludiño
Cun cafeciño tamén está moi rico, bicos.
Eliminar