Ingredientes:
300 g de dátiles Medjool sen pebida, 130 g de pexegos secos, 100 g de améndoas tostadas sen sal, 100 g de anacardos sen sal.Elaboración:
- Pasar pola picadora as améndoas e os anacardos, deixar que queden algúns anacos grandes.
- Poñer na picadora os pexegos e os dátiles, triturar, se se forma unha bóla, parar, desfacer a bóla e seguir picando ata ter unha pasta.
- Mesturar a pasta de dátiles e pexegos coas améndoas e os anacardos picados.
- Estender formado unha capa nun molde.
- Meter o molde no conxelador 45 minutos.
- Sacar do conxelador e cun coitelo moi afiado cortar en anacos.
- Envolver cada anaco en flim e gardar na neveira.
Suxestión: Para levar a calquera lugar por si tes fame.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 30 minutos + o repouso no conxelador.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión