Ingredientes:
Unha lámina de pasta milfollas, unha peituga de polo, non moi grande, enteira, un allo porro, dúas cenorias, dúas cebolas, unha presa de piñóns,curry, sal, aceite de oliva virxe extra.Elaboración:
- Cortar a lámina da pasta en dous anacos iguais. Un dos anacos pinchalo cun garfo para que non suba. Meter a pasta no forno a 160ºC ata que estea dourada. Reservar.
- Cortar a peituga de polo en dados e salgala.
- Nunha tarteira poñer un pouco de aceite e engadir as verduras cortadas en xuliana.
- Cando as verduras estean feitas engadir o polo.
- Torrar os piñóns nunha tixola. Engadilos á tarteira.
- Remexer o contido da tarteira. Engadir o curry ao gusto.
- Engadir medio vaso de auga e deixar que se reduza.
- Poñer o polo e as verduras enriba da masa milfollas que non subiu e tapar co outro anaco.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 40 minutos
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión