Ingredientes*:
Patacas, raia, dentes de allo, aceite de oliva virxe extra, sal, pemento doce.*Cantidades segundo o número de comensais.
Elaboración:
- Pelar e cortar as patacas, poñelas a cocer en abundante auga con sal.
- Cando as patacas estean cocidas engadir o peixe e deixar ferver ata que estea cocido.
- Mentres o peixe coce, poñer ao lume suave,nunha tixola o aceite e os dentes de allo cortados.
- Cando os allos empecen a coller cor retirar a tixola do lume e deixar arrefriar.
- Cando o aceite con allos estea morno engadir o pemento doce ao gusto.
- Sacar o peixe e as patacas a unha fonte e botar por enriba o aceite con allos e pemento doce.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 40 minutos (o tempo de cocción das patacas dependerá do tipo de pataca, o tempo de cocción do peixe dependerá do grosor do mesmo)
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión