Ingredientes:
Fabas pintas en remollo dende o día anterior, cabaciña, pemento morrón, cenoria, allo, allo porro, pataca, pemento doce, aceite de oliva virxe extra, auga.Elaboración
- Poñer un pouco de aceite nunha tarteira, engadir todas as verduras peladas en anacos grandes. Deixar facer durante uns 5 minutos.
- Engadir as fabas e a auga na que estiveron amolecendo. Engadir máis auga se é necesario, a auga debe quedar uns tres ou catro dedos por enriba das fabas.
- Deixar cocer a lume lento ata que as fabas estean case feitas.
- Sacar as verduras a un vaso, engadir un pouco de caldo e triturar. Engadir o puré outra vez á tarteira. Deixar cocer ata que as fabas estean totalmente feitas.
- Botar sal e pemento doce. Deixar cocer uns 5 minutos.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 1 hora e media.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión