Ingredientes:
200 g de langostinos pelados, 2 cenorias, 1 cebola mediana, 3 pementos do piquillo, 3 ovos, 200 g de leite evaporado, sal, pementa negra moída, aceite de oliva virxe extra.Elaboración:
- Acender o forno a 200ºC e poñer unha bandexa con auga.
- Picar, moi fina, a cebola e poñela ao lume nunha tixola cun pouco de aceite.
- Picar as cenorias e os pementos, reservar.
- Cando a cebola estea transparente engadir as cenorias e os pementos picados á tixola, remexer e deixar facer uns 15 minutos volver a remexer de cando en vez.
- Bater os ovos, engadir o leite.
- Engadir as verduras pochadas e os langostinos, botar sal e pementa negra. Remexer.
- Botar a mestura en moldes pequenos de silicona, repartindo os langostinos por igual entre os moldes.
- Meter no forno, na bandexa con auga, durante 25 minutos. Antes de sacar comprobar que estean feitos pinchando cun coitelo que ten que saír limpo.
Suxestións: Servir cun pouco de maionesa, ali-oli ou vinagreta.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado:1 hora.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión