Ingredientes:
2 osso bucos, 1 allo porro, 1 cenoria, 1 cebola, 2 dentes de allo, 45 g de brandy, 200 g de viño branco (Verdejo), 200 g de zume de laranxa, a pel relada dunha laranxa, sal, aceite de oliva virxe extra, pementa negra moída.Elaboración:
- Picar todas as verduras finamente.
- Poñer o aceite nunha tarteira, quentar.
- Pasar a carne no aceite quente polos dous lados ata que colla cor. Retirar a carne e reservar.
- No mesmo aceite engadir as verduras, remexer e deixalas facer ao lume lento.
- Cando a cebola empece a estar transparente engadir a carne.
- Engadir á tarteira o brandy, o viño, o zume de laranxa e a pel de laranxa.
- Botar un pouco de sal e pementa negra moída.
- Deixar facer ao lume lento uns 50 minutos, ata que a carne estea tenra.
- Sacar a carne e pasar as verduras pola batedora.
- Poñer a salsa na tarteira, rectificar o sal e a pementa, e volver a engadir a carne.
- Deixar ferver uns minutos.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora e 15 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión