Ingredientes:
125 g de arroz redondo, 200 g de auga, 300 g de leite, 150 g de leite evaporado, 115 g de azucre, un pau de canela, ananás natural.Elaboración:
- Poñer a ferver nunha tarteira o arroz coa auga.
- Engadir os dous leites ao dimuir a auga.
- Engadir o pau de canela e o azucre.
- Deixar cocer a lume suave remexendo con frecuencia ata que o arroz estea feito.
- Cortar a ananás en rectángulos máis ben finos.
- Poñer os trozos de ananás nunha tixola cun pouco de auga e azucre moreno. Quentar ao lume medio.
- Cando a ananás comeza a caramelizar retirar do lume.
- Servir a ananás xunto co arroz con leite.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 35 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión