Ingredientes:
1/2 cabaciña, 1 cebola, catro patacas pequenas, un bote pequeno de pementos do "piquillo", 2 dentes de allo, aceite de oliva virxe extra, sal, herbas provenzais, pan relado (ou Crunchy Crumbs) sen glute e queixo parmesano relado.
Elaboración:
1/2 cabaciña, 1 cebola, catro patacas pequenas, un bote pequeno de pementos do "piquillo", 2 dentes de allo, aceite de oliva virxe extra, sal, herbas provenzais, pan relado (ou Crunchy Crumbs) sen glute e queixo parmesano relado.
Elaboración:
- Lavar e cortar todas as verduras.
- Poñer nunha fonte do forno.
- Botar por enriba sal, herbas provenzais e o aceite.
- Remexer e tapar con papel de aluminio.
- Meter no forno a 200ºC.
- Cando as patacas estean feitas, tardarán aproximadamente 40 minutos,sácase do forno.
- Pasar a verdura á fonte onde van servirse e que poida meterse no forno.
- Engadir o queixo parmesano e remexer.
- Botar por enriba o pan relado e máis queixo.
- Meter no forno co grill acendido.
- Retirar cando a capa superior estea tostada.
Recollida en Profumo-di-zenzeroecannella
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 1 hora.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión