Ingredientes:
260 g de fariña (Adpan), 250 g de cabaza,100 g de noces, 12 g de lévedo químico, 200 g de aceite de xirasol, 120 g de azucre, 60 g de azucre invertido, 50 g de azucre muscovado, 4 ovos, media culleriña de canela, unha pizca noz moscada, e un cravo en po.Elaboración:
- Acender o forno a 180ºC.
- Poñer na batedora os ovos e o azucre normal, bater ata que a mestura estea branca e dobre o volume.
- Engadir o azucre muscovado e o azucre invertido.
- Engadir o aceite.
- Poñer no microondas durante 6 minutos á máxima potencia, a cabaza pelada e cortada en anacos.
- Cando a cabaza estea cocida facer un puré coa batedora de man, reservar.
- Mesturar a fariña, o lévedo, a noz moscad,a o cravo, a canela e as noces picadas.
- Engadir a mestura anterior aos ovos co azucre remexendo suavemente.
- Engadir o puré de cabaza.
- Pasar a masa a un molde de silicona desmontable.
- Adornar cunhas noces enteiras.
- Meter no forno durante 45 minutos.
Dificultade: Fácil.
Tempo aproximado: 1 hora e 15 minutos.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión