Ingredientes:
150 g de fariña sen glute (Adpan), 35 g de azucre moscovado, 30 g de azucre invertido, 1g de canela en po, 1 g de xenxibre en po, 1g de sal, 30 g de manteiga pomada, 24 g de auga, 1 g de lévedo químico.Elaboración:
- Mesturar a fariña o azucre, a canela, o xenxibre, o lévedo, e o sal.
- Engadir a manteiga e a auga.
- Amasar coas mans ata facer un bóla.
- Envolver en plástico de cociña e deixar repousar na neveira dúas horas.
- Acender o forno a 180ºC.
- Estirar a masa entre dous plásticos ata que teña un grosor de 5 mm.
- Cortar cun cortapastas e poñer nunha bandexa de forno sobre papel.
- Meter no forno uns 15 minutos, vixiar que non se queimen.
- Subir a bandexa e acender o grill dous minutos máis que douren un pouco.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 20 minutos máis dúas horas de repouso.
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión