Ingredientes:
800 g de cabaciña, 80 g de maizena,500 g de leite, 40 g de manteiga, media cebola pequena, 5 follas de menta, sal e pementa negra moída. Para o rebozado: ovos, pan relado sen glute (Adpan), Crunchy Crumbs*.
*Quedan máis crocantes, pero pode usarse pan relado.
Elaboración:
- Poñer nunha tarteira, a lume medio, a manteiga, cando estea fundida engadir a cebola moi picadiña.
- Cando a cebola estea transparente engadir a cabaciña relada. Deixar cocer ata que a cabaciña solte a maoir parte da auga.
- Engadir a maizena e remexer.
- Engadir, aos poucos, o leite, sen parar de remexer.
- Engadir o sal e a pementa ao gusto, ter en conta que a cabaciña é doce.
- Cando a masa estea ben espesa retirar do lume e pasar a unha fonte. Deixar enfriar e meter na neveira ata que se envolvan.
- Para envolvelar: darlles forma, coa man, con dúas culleres, etc, pasar por pan relado, ovo batido e Crunchy Crumbs.
- Logo fritir en abundante aceite moi quente.
Dificultade: Media
Tempo aproximado: 30 minutos (máis o tempo do rebozado)
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión