Ingredientes:
Cebola, pemento verde e vermello, cabaciña, tomate, aceite virxe extra.Elaboración:
- Cortar a cebola en xuliana, os pementos en anacos de 1 cm de lado e a cabaciña en anacos de 2 cm de lado.
- Poñer nunha tarteira un pouco de aceite, engadir a cebola e os pementos e pochalos lentamente.
- Cando a cebola e o pemento estea pochado engadir a cabaciña. Remexer e facer lentamente.
- Cando a cabaciña este a case feita engadir os tomates pelados e cortados en anacos. Remexer e seguir facendo a lume lento durante media hora. Engadir o sal.
- Se pisto queda moi líquido deixar ferver a lume forte e destapado, remexer de cando en vez coidando de que non se queme.
Suxestións: Ao final pódese engadir ovo batido, mentres o pisto ainda está no lume. Pode servir con anacos de pan frito ou acompañado de pasta ou arroz.
Dificultade: Facilísima.
Tempo aproximado: 1 hora e media
Comentarios
Publicar un comentario
Encantaríame saber a túa opinión