xoves, 20 de setembro de 2012

Biscoito salgado ao teu gusto

Ingredientes:

175 g de fariña sen glute (Adpan), 3 ovos, 125 g de leite, 75 g de aceite de oliva virxe extra arbequina, 10 g de impulsor, un pouquiño de ourego, un pouquiño de pementa negra moída.
*100 g de xamón cocido picado, 50 g de xamón serrano picado, 100 g de cenoria relada, 100 g de mestura de queixo parmesano e gouda relados, 50 g de pemento morrón picado, unha presa de aceitunas negras picadas.

*podes variar estes ingredientes ao teu gusto.








Elaboración:


  1. Quentar o forno arriba e abaixo a 180ºC.
  2. Bater os ovos, engadir o leite e o aceite, mesturar ben.
  3. Engadir a fariña e o impulsor, mesturar.
  4. Engadir a pementa e o ourego.
  5. Engadir o resto de ingredientes e mesturar.
  6. Pasar a mestura a un molde de silicona ( se utilizas molde metálico úntao de manteiga e enfaríñao).
  7. Meter no forno a 180ºC durante 45 minutos.





Dificultade: Fácil
Tempo aproximado: unha hora